Ozonvann

Hva er ozonvann?

Ozonvann er et hurtigvirkende og effektivt rengjørings- og desinfiseringsmiddel hvor ørsmå mengder ozon blandes med vann.

Denne prosessen gir oss et kraftig verktøy for å fjerne bakterier, uten behov for giftige kjemikalier som kan være skadelige for både mennesker og dyr, som for eksempel klor. 

I essensen låner vi litt oksygen fra luften, omdanner det til ozon, blander det inn i vannet, bruker det til alle våre oppgaver og gir i prosessen oksygenet tilbake. 

Dette enkle, men likevel geniale konseptet gjør ozonvann til et ideelt valg for de som ønsker å sikre et trygt og rent hjem uten å bruke skadelige kjemikalier. 

Nå kan du kvitte deg med både bakterier og farlige kjemikalier ved å bruke ozonvann – den beste måten å opprettholde et sunt og miljøvennlig hjem!

 

Enkelt – Trygt – Bærekraftig

Fordeler med å rengjøre med ozonvann

Enkelt å Bruke

Ozonvann er en alt-i-ett løsning, tidsbesparende og eliminerer risikoen for bruk av feil produkt til feil tid.

Effektivt

Ved å bruke ozonvann vil nivået av renhet nå nye høyder! Nå kan rengjøringspersonell rengjøre overflater samtidig som de eliminerer bakterier. Når brukt som anvist vil ozonvann eliminere > 99.99% av bakterier!

Uten skjolder

Ozonvann er fritt for skjolder. Smuss og partikler lar seg ikke tiltrekke og overflater holder seg rene lenger. Faren for skliulykker reduseres også kraftig.

"On-site" Generering

Cleanzone sitt system eliminerer behoved for å kjøpe, transportere, distribuere, lagre, og fylle på flere ulike rengjøringsprodukter. Vi fjerner potensielle forstyrrelser i forsyningslinjene, da ozonvann alltid er tilgjengelig.

Miljøvennlig

Når du bruker ozonvann vil karbonfottrykket reduseres drastisk. Mindre embalasje og avfall kombinert med mindre behov for transport gir en positiv effekt på kloden. Ozonvann brytes også ned til oksygen og vann, som kan helles ut i vasken.

Tryggere arbeidsmiljø

Ozonvann er ikke giftig, og reduserer de ansatte sin eksponering for kjemikalier. Ozonvann genererer ikke giftige avgasser og beskytter individer med allergier. SDS er 0-0-0

Hva brukes ozonvannsrengjøring til?

 

Ozonvannsrengjøring utføres i alt fra hjemmet til større industriellere rengjøringsprosesser. 

Ozonvann kan brukes til å rengjøre en rekke overflater og objekter, inkludert:

  • Kjøkkenutstyr og overflater: Ozonvann kan drepe bakterier og virus på kjøkkenbenker, skjærebrett, og andre overflater, samt på frukt og grønnsaker for å fjerne bakterier og pesticider.
  • Tannbørster og personlig pleieutstyr: Bruk av ozonvann kan desinfisere disse gjenstandene effektivt.
  • Svømmebassenger og spa: Det brukes som et miljøvennlig alternativ til klor for å holde vannet rent og fritt for bakterier og alger.
  • Medisinsk utstyr: Ozonvann brukes for sterilisering av medisinsk utstyr i noen tilfeller på grunn av sin sterke desinfiserende egenskap.

Også er ozonvannsbehandling en effektiv metode for å desinfisere ismaskiner, matproduksjonslinjer, fiskemottak, etc.

Pakker der Ozonvann står i sentrum

ONE

Den innovative og kranmonterte ozonvannsgeneratoren - der hygiene er viktig

FLO3

Optimal pakke for spylevask, vaskemaskin, bryggeri, produksjonslinje, ol.