Alt-i-ett med Cleanzonepakkene

I pakkene er alt inkludert til en fast og forutsigbar månedspris med fordeler lagt utover selve rengjøringen

Reduksjonsgaranti !

Kjemikalie

Ved bruk av en Cleanzonepakke garanterer vi at du reduserer ditt kjemikalieforbruk

Personalkost

Ved bruk av Cleanzone PRO blir rengjøringen mer effektiv. Uten behov for skylling og enkelheten i å kun ha to produkter som dekker alle typer overflater bidrar til å reduserer vasketiden i alt fra hotellrom, fellesarealer, osv.

Opplæringstid

Ved bruk av en Cleanzonepakke blir rengjøringsoppgavene mye enklere. De blir også opplæringen og vi garanterer da for reduksjon i oppllæringstid og generelt all tid knyttet til opplæringe og oppfølging av rengjøringsoppgavene.

Administrasjon

Ved å ta i bruk en av Cleanzonepakkene garanterer vi for at du reduserer din administrasjon knyttet til rengjøringen. Det vil si alt fra innkjøp, logistikk, lageroversikt, doseringsforhold, transport, mm.

Co2-Utslipp

Ved bruk av en Cleanzonepakke garanterer vi at du reduserer ditt Co2-utslipp. Vi kan også være behjelpelige med årlige Co2-utslippsreduksjoner.

Logistikk- & Transport-kostnader

Ved bruk av en Cleanzonepakke garanterer vi at du reduserer dine kostnader knyttet til logistikk og transport

Adminstrasjonsfritt med fulloversikt

Vi tar oss av alt frem til selve rengjøringen !

 

For første gang kan dere oppleve å ha det tilnærmet administrasjonsfritt knyttet til deres rengjøring, samtidig som dere har full oversikt over kostnader og lagerbeholdning. 

Tar du i bruk en pakke tar vi oss av alt og du trenger kun å fokusere på det som betyr noe, selve rengjøringen og et bra resultat på en mest miljøvennlig måte!

Pakkene gir dere et enklere, mer bærekraftig, tidsbesparende og kostnadsbesparende rengjøring kontra dagens kjemikaliebruk.

 

Dere slipper nå å tenke på innkjøp, fraktkostnader, tidsbruk på mottak og plassering av kjemikalier, komplisert opplæring i flere produkter, uvisshet i lagerbeholdning, feilbruk, feildoseringer, og hva man egentlig bruker og har av rengjøringsmidler. 

 

Vi sørger for at du kan ha en så lettvint og behagelig rengjøring som mulig – med et renere resultat enn du noen gang har hatt før!

 

Cleanzonepakkene – redefinerer renholdsstandarden for en grønnere, smartere og sikrere fremtid!

Spar Tid og Penger

Kundene rapporterer på redusert kostnader knyttet til innkjøp og administrasjon av mange ulike rengjøringsmidler. 

Ved bruk av en Cleanzonepakke gjør renholdsoppgaver enklere og mer kostnadseffektive. Pakken sparer kundene også for strøm, da all rengjøringen kan bli gjort på kaldtvann. 

Raskere rengjøring av rom og fellesarealer – SAO krever ikke etterskylling og PROscrub reagerer raskere på overflaten enn andre kjemikalier og er enklere å bruke. Ved riktig rengjøringsrutine sparer deres virksomhet  og de ansatte tid på selve rengjøringen også!

Redusert tid knyttet til opplæring. Nå trengs det kun å lære opp ansatte i bruk av to enkle produktet som dekker alle overflater. Vi har estimert en reduksjon i tid knyttet til opplæring på ca. 85% fra tilbakemelding fra ulike kunder!

Reduksjon i kjemikaliebruk. Kjemikaliebruken blir redusert med ca. 75%! Kjemikaliebruken reduseres til kun PROscrub. Det vil si at det er kun to produkter som trengs(Stabilisert Ozonvann/SAO & PROscrub) for å rengjøre alle overflater.

 

Med en fast og forutsigbar pris for pakken din er du sikret god og forutsigbar drift av din virksomhet. Du unngår uforutsette kostnader knyttet til innkjøp, transport og administrasjon av det du trenger for å holde overflatene rene 

Én fast månedspris - ALT inkludert !

Frakt

Inkludert i alle Cleanzonepakkene er fraktkostnader på det innholdet som er i pakken.

Vedlikehold

Service og vedlikehold på alt av innhold i Cleanzonepakkene er inkludert. Dette gjør det trygt og forutsigbar for dere og sikrer at dere alltid har deres rengjøringsmidler og artikler tilgjengelig

Garanti

Inkludert i alle Cleanzonepakkene er garanti på det innholdet som er i pakken. Skulle produkt slutte å fungere sender vi deg et nytt med en gang - helt uavhengig av hvor lenge du har hatt produktet

Oppgraderinger

Inkludert i Cleanzonepakkene er oppgraderinger. Vi sørger for at du alltid har det beste markedet har å by på knyttet til din rengjøring. Ved å ta i bruk en Cleanzonepakke får dere det optimale for dere i dag og i fremtiden

Fornøydhetsgaranti

Vi er så sikre på effektiviteten av våre produkter at vi tilbyr en 3-måneders fornøydhetsgaranti. Hvis du ikke er fornøyd med resultatet, krediterer vi alt og demonterer eventuelt montert utstyr gratis. Dette gir deg muligheten til å oppleve forskjellen, uten risiko.

 

Velg smart, velg bærekraftig, velg enklere rengjøring

PRO

Den ultimate alt-i-ett rengjøringspakken for hoteller, kontorbygg, treningssentere, ol.

GO

En komplett rengjøringspakke for butikklokaler, gatekjøkken, kontor, mindre renhold, ol.

FLO3

Optimal pakke for spylevask, vaskemaskin, bryggeri, produksjonslinje, ol.

HOME

En komplett rengjøringspakke for hjemmet. Alt du trenger for et renest og miljøvennlig hjem

ONE

Den innovative og kranmonterte ozonvannsgeneratoren - der hygiene er viktig

INDUSTRI

En skreddersydd pakke for rengjøring av din virksomhet med ozonvann i sentrum

Thomas hjelper dere med å finne de beste løsningene og den optimale set-upen for deres rengjøringsrutine. 

Helt uforpliktende – skader ikke å ha noe å sammenligne med

Ta kontakt for å høre mer om fremtidens måte å rengjøre på !

TELEFON: 97 49 43 47

E-post: thomas@cleanzone.no