Om oss

Om oss

Cleanzone AS er en ledende leverandør av ozon-produkter til bruk for desinfisering uten bruk av teknisk sprit eller andre kjemikalier. Utstyr og flater rengjøres med ozonert vann og bakterienivå reduseres til et minimum.

Vi besitter mer enn 25 års erfaring med ozon og tilbyr i dag en rekke produkter til bruk i blant annet næringsmiddelindustrien, restauranter, lege- og tannlegekontorer, barnehager, hoteller og private hjem for å nevne noen.

Selskapet foretar installasjoner over hele landet og betjener kunder ut fra kontorer i Oslo og Bergen. Hovedkontoret til Cleanzone er lokalisert i Oslo.

Jan Richard Liby 1956-2021

Vår kjære Jan gikk fredfullt bort 8. august etter en langvarig kamp mot kreft. Jan Richard startet med ozon i 1995 og opparbeidet seg en solid kunnskap som han gledelig delte med kolleger og kunder. 

Jan Richard Liby var en visjonær og pådriver for ozon og dets mange bruksområder med hensyn til miljøet i over 25 år.

Han vil bli husket for sitt gode humør, sin påståvilje og utrettelige kamp for miljøet.

Bedriften består og fortsetter som før i hans ånd.

For kundehenvendelser, ta kontakt.

Ta et slag for miljøet med ozon

Med innovativ teknologi kan vi bidra til et bedre miljø samtidig som vi sparer kunder for både kostnader og farlige avfallsprodukter.

Vi brenner for miljøet - gjør du?

I Cleanzone jobber vi kontinuerlig med forbedringer til nye og eksisterende produkter og målet er at vi sammen kan klare å snu opp ned på dagens forbruk av kjemikalier. Vi har mange sammarbeidspartnere som er villige til å satse med oss og hjelpe oss og ta dette videre. Er du villig til å ta steget sammen med oss, ta kontakt med oss i dag!  

 

Våre mål

Noen av våre FORNØYDE KUNDER