Om oss

Om oss

Cleanzone AS er en Norges ledende leverandør av ozon-produkter til bruk for desinfisering uten bruk av teknisk sprit eller andre kjemikalier. Utstyr og flater rengjøres med ozonert vann og bakterienivå reduseres til et minimum.

Vi besitter mer enn 25 års erfaring med ozon og tilbyr i dag en rekke produkter til bruk i blant annet næringsmiddelindustrien, restauranter, lege- og tannlegekontorer, barnehager, hoteller og private hjem for å nevne noen.

Selskapet foretar installasjoner over hele landet og betjener kunder ut fra kontorer i Oslo og Bergen. Hovedkontoret til Cleanzone er lokalisert i Oslo.

Ta et slag for miljøet med ozonvann

Med innovativ teknologi kan vi bidra til et bedre miljø samtidig som vi sparer kunder for både kostnader og farlige avfallsprodukter.

På veien mot et utslippsfritt samfunn !

Vi brenner for miljøet - gjør du?

I Cleanzone jobber vi kontinuerlig med forbedringer til nye og eksisterende produkter og målet er at vi sammen kan klare å snu opp ned på dagens forbruk av kjemikalier. Vi har mange sammarbeidspartnere som er villige til å satse med oss og hjelpe oss og ta dette videre. Er du villig til å ta steget sammen med oss, ta kontakt med oss i dag!  

 

Våre mål

Noen av våre FORNØYDE KUNDER